Skip to content Skip to footer

Общ изглед

(Натиснете на етажа за да видите детайли.)


Жилищно-хотелски комплекс „Северна звезда“ е разположен в южната част на обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско с над 120 километра ски писти.В радиус от 5 километра се намират 3 населени места с минерални извори и СПА центрове Добринище , Баня и Катарино, както и луксозното голф игрище Пирин Голф и Кънтри Клуб.

„Северна звезда “ се намира на 5 минути пеша от първа станция на кабинковия лифт, с прекрасен изглед към Рила, Пирин и Родопите.

Комплексът се охранява денонощно и е с подземни гаражи, рецепция,СПА център  и ски гардероб. За още по-голямо удобство асансьор свързва гаражния етаж с всеки етаж от сградата, а архитектурата е в традиционния /типичен / за Банско стил.

Предлагаме за продажба двустайни апартаменти и спа център.

Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, бойлер, конвекторно отопление , камина  и са пригодени за целогодишно ползване. 

Апартаментите са обзаведени с кухненско обзавеждане, печка,абсорбатор,хладилник,миална машина , холна гарнитура, холна маса, маса за хранене с 4 стола, телевизионен шкаф,телевизор, спалня с две нощни шкафчета и гардероб. 

Комплексът има самостоятелен мениджмънт , който срещу годишна такса от 4 евро/кв.м. поддържа охраната и хигиената на общите части . При желание от страна на клиента , имотът му може да се дава под наем за времето когато не се ползва от него. Всичко това прави всяка инвестиция в комплекса изключително изгодна , с бърза възвращаемост на вложените средства!

Сградата е завършена и функционира.

Гъвкави схеми на плащане.

Инвеститор и строител на комплекса е фирма “Поларис Билдинг Инвест” ЕООД – София. 

За повече информация и  контакти

polarisbuilding.com                                                                            
e-mail:sales@polarisbuilding.com
e-mail:office@polarisbuilding.com

tel.: +359 2 953 05 05

tel.: +359 2 953 05 04

Mob. + 359 898 7745 71 , +359 898 77 45 62Отдел продажби

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас.