Skip to content Skip to footer

ПОЛАРИС БИЛДИНГ ИНВЕСТ ЕООД СТРОИТЕЛНО ИНВЕСТИЦИОННА КОМПАНИЯ

Компанията развива своята дейност в следните основни направления:

  • Проучване ,проектиране, строителство и инвестиции на собствени капитали в жилищни сгради и сгради със смесени функции в престижни райони на гр.София.
  •  Проучване ,проектиране, строителство и инвестиции на собствени капитали в комплекси с курортни функции в България.
  • Проучване ,проектиране, строителство и инвестиции на собствени капитали в комплекси от еднофамилни къщи.

   Поларис Билдинг Инвест ЕООД е компания с 31 годишен опит и е на строителния пазар в България с дейност проучване и проектиране на парцели и строително-инвестиционна дейност.

   От 1991  до 2020 година компанията е инвестирала, построила и предала с разрешение за ползване 63 сгради. Общата площ на инвестираните и построени от фирмата площи е над 250 000 кв.м..Това са над 2500 обекта , апартаменти , офиси , магазини и др. , които са продадени на клиенти на Поларис Билдинг Инвест ЕООД.С дългогодишният си опит , персоналното отношение към всеки един клиент и качественият строителен продукт ,  компанията е изградила име на коректен и точен партньор.

   Поларис Билдинг Инвест ЕООД разполага със собствена покрита и открита складова база , собствена механизация , като ,коли , камиони , кранове, кофражи и др. Високо квалифицираният персонал на фирмата от инвеститори, брокери, технически ръководители, снабдители, бригадири и работници с дългогодишен стаж в чужбина и България, са гарант за доброто качество на обектите  предлагани от компанията!

Контакти