Skip to content Skip to footer

Общ изглед

(Натиснете на етажа за да видите детайли.)

Луксозен жилищно-хотелски комплекс “Polaris inn“ в обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско с над 120 километра ски писти.В радиус от 5 километра се намират 3 населени места с минерални извори и СПА центрове , Добринище , Баня и Катарино , както и луксозното голф игрище Пирин Голф и Кънтри Клуб.Комплексът е на 100 метра от долна станция на кабинковият лифт в съседство със сградата на Планинска Спасителна Служба.

Сградата се охранява денонощно и е снабдена с два асансьора, рецепция, СПА-център със закрит басейн, фитнес зала, винарна-механа, казино, лоби бар и ски-гардероб.
Предлагаме за продажба многообразие от , 1-, 2-стайни апартаменти, с площ от 45 до 70 кв.м. със страхотна гледка към планината Пирин и към гр.Банско.
Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, топла вода, локално парно отопление и са пригодени за целогодишно ползване.
Апартаментите се предлагат обзаведени с кухненско обзавеждане, печка,абсорбатор,хладилник,кухненска маса със 4 стола, холна гарнитура, холна маса, телевизионен шкаф,телевизор, спалня с две нощни шкафчета и гардероб.

Комплексът функционира като хотел и има самостоятелен мениджмънт с обслужващ персонал. Срещу годишна такса от 4 евро/кв.м. се поддържат охраната и хигиената на общите части и басейна. При желание от страна на клиента , имотът му може да се дава под наем за времето когато не се ползва от него. Всичко това прави всяка инвестиция в комплекса изключително изгодна с бърза възвращаемост на вложените средства!

Сградата е завършена и функционира!
 
Гъвкави схеми на плащане.

Инвеститор и строител на комплекса е фирма “Поларис Билдинг Инвест” ЕООД – София. 

За повече информация и  контакти

/banskopropertiesbg/index.php
polarisbuilding.com                                                                            
e-mail: sales@polarisbuilding.com
e-mail: office@polarisbuilding.com

tel.: +359 2 953 05 05

Mob. +359 898 77 45 71 , +359 898 77 45 62Отдел продажби

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас.