ВХОД ENTER ВХОД
за нас
карта на сайта
контакти
 
ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
 
 


Комплексът „Фанагория” е разположен на втора линия от морето и се намира на 50 метра от плажната ивица в най-луксозния черноморски курорт в България - Златни Пясъци, който заради своята красота, фин златист пясък и даряващи здраве горещи минерални извори отдавна е прочут като перлата на българското Черноморие! Плажната ивица е дълга 3,5 км. и широка до 100м. Комплекса е известен с уникалното си разположение между Национален Парк „Златни Пясъци” с прохладния полупланински характер и топлото и слънчево Черноморие, на 20 км. от пет от най-красивите голф игрища в България – Black sea rama, Balchik Golf Course, Kavarna Golf Course, Thracian Cliffs – Golf and Spa resort и Light house Golf and Spa resort и само на 6 км. от морската столица на България Варна с най-голямото търговско и туристическо пристанище в България и на 15 км. от международното летище на града, което го прави изключително ефективен курорт със своите 15 казина и с идеални условия за целогодишно ползване и не само приятно прекарване на почивката през летните месеци а и провеждане на симпозиуми, семинари, обучения и работни срещи през цялата година.
Комплексът е с две сгради с общо РЗП 12 044 кв.м., които могат да се строят и поотделно етапно.
Предлагаме за продажба целият проект заверен по всички специалности с разрешение за строеж заедно с парцел с площ от 5 932 кв.м., с изградена инфраструктура – ток, вода, канал и асфалтов път. Проекта предвижда 20 броя открити парко места, 18 броя подземни парко места, 14 броя гаражи, 143 броя апартаменти /студия, едностайни, двустайни и мезонети/, рецепция, ресторант, нощен клуб, фитнес зала, спа център и открит басейн с барбекю.

При желание от страна на купувача, фирма „Поларис Билдинг Инвест”ЕООД, може де се ангажира да построи сградата.

ЦЕНА

Вариант I - € 1 870 000

Вариант II
- 25% обещетение от апартаментите
- 25% обещетение от подземните гаражи и подземните паркоместа
- Безвъзмездно остават за инвиститора останалите площи /ресторант, нощен клуб, спа център, басейн, кафе към басейна, помещенията на кота -5,80 за персонала, рецепцията на кота – 2,90, мазетата в сграда А/ и 20 броя открити парко места

Вариант III
- 20% обещетение от всички видови площи

Вариант IV
- 12% обещетение от апартаментите
- 12% обещетение от подземните гаражи и подземните парко места.
- € 800 000
- Всички останали площи остават безвъзмездно за инвеститора

Ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

За контакти:

www.polarisbuilding.com
e-mail: office@polarisbuilding.com
e-mail: sales@polarisbuilding.com
tel.: +359 2 952 22 06
fax: +359 2 951 64 01
Mob. + 359 898 77 45 71, +359 898 77 45 62
Лазар Божов/отдел продажби/  


нагоре ^
Designed by: Alinadesign Studio