ВХОД ENTER ВХОД
за нас
карта на сайта
контакти
 
БАНСКО
 

СГРАДИТЕ СА ЗАВЪРШЕНИ И ФУНКЦИОНИРАТ


 


Уважаеми господа,

Представяме Ви луксозният жилищно-хотелски комплекс “Polaris inn“ в обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско.

Той е с РЗП = 4851 кв.м, и е построен върху парцел с площ от 1919 кв.м

Сградата се охранява денонощно и е снабдена с асансьор, портиер-рецепция, СПА-център със закрит басейн, фитнес зала, винарна-механа, казино, кафе-бар и ски-гардероб.

Предлагаме за продажба многообразие от студия, 1-, 2-, 3-стайни апартаменти, с площ от 45 до 127 кв.м, както и самостоятелни подземни гаражи.

Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, бойлер, конвекторно отопление и са пригодени за целогодишно ползване.
Апартаментите се предлагат в два варианта - необзаведени и обзаведени с кухненско обзавеждане, печка, холна гарнитура, холна маса, маса за хранене, телевизионен шкаф, спалня с две нощни шкафчета и гардероб.

Инвеститорът на сградата, срещу годишна такса около 4 евро/кв.м. поддържа охраната и хигиената на общите части в целия комплекс и басейна. При желание от страна на клиента инвеститорът може да предложи договор с туроператорска компания за отдаване под наем на закупения имот.

Сградата е завършена и функционира
 
Гъвкави схеми на плащане.

Посетете сайт Там ще видите карта с местоположението, снимки и чертежи, квадратури и цени и как изглежда сградата в завършен вид

Инвеститор и Строител на комплекса е фирма “Поларис Билдинг” ООД – София.

За контакти:
Лазар Божов - Мениджър Продажби
тел.: 02/952 22 06; 0898 774 571
internet: /banskopropertiesbg/index.php
e-mail: office@polarisbuilding.com
e-mail: sales@polarisbuilding.com

 

Уважаеми господа,

Представяме Ви жилищно-хотелски комплекс "Северна звезда". Той е разположен в южната част на обявения за най-модерен и уникален зимен курорт в България, гр.Банско.

"Северна звезда " се намира на 5 минути пеша от първа станция на кабинковия лифт, с прекрасен изглед към Рила, Пирин и Родопите.

Комплексът се охранява денонощно и е снабден с подземни гаражи, рецепция, център за отдих: кафе-бар, сауна, джакузи, ски гардероб, лекарски кабинет. За още по-голямо удобство асансьор свързва гаражния етаж с всеки етаж от сградата, а архитектурата е в традициония /типичен / за Банско стил.

Предлагаме за продажба двустайни апартаменти и спа център.

Апартаментите са в завършен луксозен вид, с външна топлоизолация, немска PVC-дограма, теракот, санитарен фаянс, ламиниран паркет, бойлер, конвекторно отопление и климатик и са пригодени за целогодишно ползване.

Апартаментите са обзаведени с кухненско обзавеждане, печка, холна гарнитура, холна маса, маса за хранене, телевизионен шкаф, спалня с две нощни шкафчета и гардероб.

Инвеститорът на сградата, срещу годишна такса, при желание на клиента, управлява и отдава под наем имота, поддържа охраната и хигиената в целия комплекс, както и на общите помещения.


Сградата е завършена и функционира.

Гъвкави схеми на плащане.

Посетете сайтТам ще видите карта с местоположението, снимки и чертежи, квадратури и цени и как изглежда сградата в завършен вид

Инвеститор и Строител на комплекса е фирма “Поларис Билдинг” ООД – София.

За контакти:
Лазар Божов - Мениджър Продажби
тел.: 02/952 22 06; 0898 774 571
internet: /banskopropertiesbg/index.php
e-mail: office@polarisbuilding.com
e-mail: sales@polarisbuilding.com


нагоре ^
Designed by: Alinadesign Studio